/  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber

KOSGEB´den KOBİ´lerin Dijital Dönüşümüne Danışmanlık Desteği
Orjinal Resim

 

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, kurumun, imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lerin aldığı dijital dönüşüm danışmanlık hizmetini 10 bin liraya kadar destekleyeceğini bildirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, KOBİ'lerin Kovid-19 salgınıyla birlikte hızla artan dijitalleşme ihtiyaçlarına yönelik önemli bir çalışma başlattığını belirten Kurt, bu kapsamda KOBİ'lerde dijital dönüşümün sağlanması için işletmelerin mevcut durumlarının analiz edileceğini, işletme hedefleri doğrultusunda dijital dönüşüm ihtiyaçlarının belirleneceğini ve yol haritalarının hazırlanacağını söyledi.

 

İlk Etapta 3 Bin İşletme

"KOSGEB, imalat sektöründe faaliyet gösteren küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin aldığı dijital dönüşüm danışmanlık hizmetini 10 bin liraya kadar destekleyecek. Kurumun, İşletme Geliştirme Destek Programı içinde yer alacak Dijital Dönüşüm Danışmanlığı Desteği’nden KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve aktif durumda olan işletmeler faydalanabilecek. Desteğin devreye alınmasıyla birlikte ilk etapta yaklaşık 3 bin işletmenin dijital olgunluk seviyesinin ölçülerek dijital dönüşüm yol haritalarının belirlenmesi hedefleniyor."

Dijital Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı'na başvuruların 8 Mayıs'a kadar gerçekleştirilebileceği bilgisini veren Kurt, eğitimlerin ise 29 Mayıs'ta başlamasının planlandığını bildirdi.

 

Ayrıntılı Bilgi ve bu fırsattan yararlanmak için ADENYUM'la Görüşün!

0 (262) 341 51 50 - 0 (552) 535 41 61

Yorum Yaz  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
#kosgeb #danışmanlık #destek #devlet #hibe #teşvik #dijital #dönüşüm
Site Yönetimi Adenyum Tek. San. İç ve Dış Tic. A.Ş. l Yazılım K7
EN